Om Larsdotter

Ina Eldøy

Ina Eldøy – Larsdotter

Samskaper

Dette er meg:

Jeg er Ina. Født i Horten, men konvertert til Sunnmøring som 2-åring. Jeg har en datter og tre herlige bonusbarn; to gutter og en jente. Ellers er jeg glad i folk, liker å se muligheter heller enn begrensninger. Jeg liker meg best ved havet og høyt til fjells hvor horisonten gir rom for store tanker. Jeg er lett på reisefoten både til vanns, til lands og i lufta med.

Dette kaller andre meg:

De jeg skaper sammen med kaller meg visjonær, engasjert, strategisk og resultatorientert. Mine brødre vil nok kalle meg «dritten i midten». Mine venner ser på meg som en uredd tidsoptimist og min datter synes jeg er litt for «matchete» – men man kan jo godt kle seg bra!

Dette har jeg gjort før:

Jeg har fisket i Alaska, solgt fotballstadioner i England, drevet hotell, styrt med regnskap og finanser, jobbet som høyskolelektor, fasilitert forretnings- og strategiplaner for lederteam i inn- og utland, bygget merkevarer og gründet egen virksomhet.

Jeg er utdannet siviløkonom, har en «nesten» master i Shipping Management, studert ledelse, makt og mening og jobbet nasjonalt og internasjonalt.

Dette har jeg lært:

Jeg har lært at hardt arbeid gir de beste resultatene. Den som ikke prøver, feiler og prøver igjen står lett stille. Lederskap handler ikke først og fremst om å realisere seg selv, men å forløse andres potensial.

Jeg har også lært at de fleste av oss ikke er til for oss selv, og at det er de vi er til for som evaluerer det vi leverer. Er vi gode til å lytte,  blir vi gode til å skape resultater.

Ingen har kun en rolle, vi er 360 graders mennesker med ulik kunnskap, erfaring og innsikt. Tar du utgangpunkt i at de du møter har noe å lære deg og masse å dele, blir livets reise rikere. Jeg har ikke utrettet så mye alene, men er stolt av det jeg har fått til sammen med andre.

Dette brenner jeg for:

Jeg brenner for at folk skal kjenne på kraften i seg selv og sette seg i førersetet for eget liv. Verden er i kontinuerlig endring – og det går raskere enn noen gang. Vi kan alle bidra til en bedre hverdag og morgendag.

Dette drømmer jeg om:

Jeg drømmer om at flere mennesker og bedrifter finner balansen mellom mening, glede og økonomisk framgang. Mening handler om å stå opp om morgenen og vite at du bidrar til noe større enn deg selv, glede handler å føle seg vel med seg selv og de rundt seg og økonomisk framgang handler om ikke å måtte tenke på penger i ett og alt.

Kontakt oss gjerne!